PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús reapareixerà aquesta setmana a Jerez

El pilot avança en la seva recuperació de la lesió que va patir al peu dret

Per El Periòdic

Cardelús durant un cursa aquesta temporada.
Cardelús durant un cursa aquesta temporada. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús reapareixerà aquesta setmana a la quarta cita del Moto2 European Championship que es disputarà al circuit de Jerez. La recuperació de la intervenció quirúrgica a la qual es va sotmetre el pilot andorrà perquè li reconstruïssin totalment el dit petit del peu dret avança a bon ritme, fet que li permetrà tornar a dalt de la moto, això sí, encara amb algunes molèsties i precaucions.


Cardelús, que no ha deixat de treballar des del punt de vista físic malgrat aquesta situació, va passar la setmana passada per la consulta del doctor que el va intervenir, i va sortir d’aquesta amb la bona notícia que els teixits de pell, carn i os havien arrelat i s’han regenerat, provocant que els tendons comencen a tenir funcionalitat per moure el dit. A més, en aquesta visita li van retirar definitivament els punts de sutura que li havien posat a la intervenció, segons va informar l’equip del pilot tricolor.


Malgrat que el dit no està recuperat al 100%, la situació permet que l’integrant de Promoracing pugui participar en la quarta prova del Moto2 European Championship després de veure’s obligat a no córrer a la tercera, que va tenir el circuit de Barcelona-Catalunya com a escenari.


«Estic molt content de veure, per fi, la llum al final d’aquest túnel. Els metges m’han donat llum verda per pilotar», va declarar Cardelús, mentre afegia que el fet de no haver corregut a Catalunya «em resta opcions de cara al campionat, però hem d’anar cursa a cursa». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT