Sala s’emporta la tercera prova de l’Enducross

La prova organitzada pel Moto Club Les Valls va estar marcada per la baixa inscripció

Gerard Sala i Marc Font durant la prova.
Gerard Sala i Marc Font durant la prova. | FMA

Gerard Sala (PRO), Jaume Llovet (EXPERT), Iker Valerio (125 cc), Jaume Martinet (85 cc) i Iu Teixidor (65cc), van ser els guanyadors de les respectives categories de la tercera prova del calendari del Campionat d’Andorra d’Enducross disputada en Beixalís-La Massana.

Cal esmentar que, a malgrat ser la tercera cita de la present temporada és la segona que es disputa, a causa de l’ajornament obligat de la qual s’havia de competir el mes de maig passat.

Gerard Sala i els germans Font, Marc i Miquel, van protagonitzar els moments més espectaculars de la jornada. En la primera manega, Marc Font va ser el líder de la prova fins que un problema en la seva mecànica el va fer para a l’assistència. Sala va passar a ocupar el primer lloc, posició que ja no va deixar fins al final.

Marc Font, amb un ritme molt regular, i Gerard Sala, sempre a l’atac, van mantenir una lluita al límit en una segona manega, que no es va decidir fins que tots dos pilots van creuar, molt junts, la línia d’arribada.

La continuïtat del Campionat d’Andorra d’Enducross està prevista per a el mes d’Octubre (dia 2), en un escenari per confirmar.