PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Vinyes frega el doblet al podi en la categoria AM

El pilot andorrà va dominar la Porsche Carrera Cup

Per El Periòdic

Vinyes, al podi de la Porsche Carrera Cup Benelux.
Vinyes, al podi de la Porsche Carrera Cup Benelux. | FotoEsport

El meeting de la Porsche Carrera Cup Benelux hauria pogut tenir un desenllaç per emmarcar per a Joan Vinyes i el seu equip (Baporo Motorsport), però quan faltaven set minuts per a finalitzar la segona cursa, un pilot que el precedia va fer una virolla i l’andorrà no va poder evitar el contacte en la seva roda posterior esquerra. El de Suzuki va seguir fins al box, però amb l’esmentada roda bloquejada. Fins a aquest instant, Vinyes va liderar amb claredat entre els AM, i va arribar a rodar en la vuitena posició absoluta.


Tanmateix, i prèviament al succeït, el del Principat havia guanyat la primera cursa, i va estar entre els millors de la categoria en els entrenaments oficials. «El toc? Una llàstima, sens dubte. A vegades les proves són així d’injustes, però cal acceptar-ho, ja que forma part d’aquest esport», va declarar Vinyes una vegada finalitzat el meeting. 


Així doncs, el pilot va deixar els Països Baixos amb sensacions contraposades, havent conegut un escenari nou, mentre que, d’altra banda, es va quedar amb la mel als llavis en no poder completar una doble pujada al calaix més alt del podi. La pròxima cita de la Porsche Carrera Cup Benelux serà en una de les pistes mítiques de l’automobilisme europeu, a Holckenheim (Alemanya), els dies 7, 8 i 9 d’octubre. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT