PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Viñals i Herrero seran els representants a l’Europeu

Els corredors sub-18 de la FAA competiran a Jerusalem del 4 al 7 de juliol

Per El Periòdic

Viñals i Herreros durant una cursa aquesta temporada.
Viñals i Herreros durant una cursa aquesta temporada. | FAA

El seleccionador nacional  de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA), Marcos Sanza, va presentat les llistes de seleccionats oficials pel Campionat d’Europa sub-18 i pel XLVII Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques. En el cas de l’Europeu seran Duna Viñals i Pol Herreros els encarregats de representar a Andorra a Jerusalem, en una competició que es disputarà del 4 al 7 de juliol.


Viñals prendra part en els 400 metres tanques, i va aconseguir fa mesos la mínima fixada per la Federació Internacional, i des d’aquell moment «ha continuat millorant fins a deixar la setmana passada el rècord absolut d’Andorra en 1.02.00», es va declarar des de la FAA. Cal recordar que la jove atleta competeix per primer any en categoria sub-18 i, per tant, «encara té un marge de millora molt important». 


D’altra banda, Herreros competirà en la prova dels 110 metres tanques. En aquest cas, Herreros no té la mínima europea, «però el seleccionador nacional ha cregut oportú que es beneficiï de la invitació que ha posat a disposició l’European Athletics, després d’una bona temporada on ha progressat molt». La delegació estarà encapçalada pel gerent de la FAA i entrenador dels dos atletes, Kevin Poulet.


Finalment, per al Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Granollers el 2 de juliol, la federació comptarà amb nou representants (quatre en categoria femenina i cinc en masculina): Aina Cinca, Xènia Mourelo, Maria Morató, Nadia Graells, Guillem Arderiu, Mikel De Sa, Pau Blasi, Carles Gómez i Miquel Vilchez. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT