PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sekou Gassama i Manu García s’apunten a la llista

El davanter arribaria en qualitat de cedit i els números del porter agraden a la direcció tècnica andorrana

Per El Periòdic

Sekou Gassama, davanter, durant un entrenament amb el Valladolid.
Sekou Gassama, davanter, durant un entrenament amb el Valladolid. | Real Valladolid CF

L’ascens del Reial Valladolid a Primera Divisió podria apropar el davanter de Granollers, Sekou Gassama, al Principat. Gassama va formar part, la passada campanya, de la plantilla del Màlaga en arribar cedit des del Valladolid, i segons mitjans de la zona el jugador sap que el club no compta amb ell a l’hora de perfilar la plantilla de cara a la màxima categoria. El davanter agrada a la direcció tècnica tricolor, i podria arribar com a cedit amb opció de compra.


Un altre nom que sona és el de Manu García. El porter del Nàstic de Tarragona va acabar més de la meitat dels partits que va disputar sense rebre un sol gol. A més, va ser el porter que més vegades va deixar el caseller propi a zero de les tres primeres categories del futbol espanyol, unes xifres suficients perquè diferents directors esportius d’equips que jugaran la Segona Divisió hagin posat els seus ulls en ell.


García no arribaria com a segon porter, sinó com a competència directa de Nico Ratti, el qual ja sap el que és jugar en Segona Divisió. El tricolor va debutar en la categoria de plata amb el Llagostera abans de recalar en el Sant Julià i tornar a l’FC Andorra fa tres cursos. Tot i que acaba contracte, sembla que seguirà al Principat, però el club voldria incorporar un guardameta més consistent i veterà. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT