PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Herver perd els dos combats, però planta cara a la 20a del món

La karateka reconeix «tenir una sensació agredolça», perquè «no s’han complert les expectatives»

Per El Periòdic

Sandra Herver, ahir durant la competició.
Sandra Herver, ahir durant la competició. | COA

Després de la inauguració dels Jocs del Mediterrani aquest cap de setmana a la ciutat algeriana d’Orà, la karateka Sandra Herver va obrir ahir la participació andorrana en la competició oficial. Va perdre dos combats, un dels quals davant la campiona algeriana, Chaima Midi, la vintena del món, però «és molt jove i amb molt futur», segons va afirmar en un comunicat el Comitè Olímpic Andorrà (COA) un cop acabada la competició. 

Herver, que finalment va acabar en setena posició, va lamentar haver acabat el campionat tan aviat, sobretot per haver estat tant de temps preparant-lo. «Ara mateix tinc una sensació agredolça, però estem orgullosos d’haver donat el 100% i del treball que hem fet, i en aquest sentit crec que hem deixat el nom d’Andorra amb molta dignitat, tot i que no som conformistes, ja que portàvem unes expectatives i no s’han complert», va reconèixer la karateka. 

El president de la federació, Xavier Herver, per la seva banda, va destacar el nivell de la campiona algeriana, que «competeix amb molta solvència i garanties». Per això, va afegir, «vam plantejar una estratègia que ens va donar bon resultat», ja que Herver va aconseguir perdre només per la mínima (1 a 0), mentre altres rivals van ser àmpliament superades. «Li hem posat les coses difícils i no ha estat còmode, però s’ha endut el combat, que és el que val».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT