PUBLICITAT

250 persones fan 'Vallsharing'

  • Vallnord promou l'ús compartit del cotxe per desplaçar-se fins el domini
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Una vista general del sector de Pal, del domini de Vallnord. Foto: ONA MORANTE

Unes 250 persones, majoritàriament provinents de Catalunya, ja s'han beneficiat dels descomptes que ofereix la iniciativa vallsharing.com, que promou l'ús compartit del cotxe per desplaçar-se fins a Vallnord, posada en marxa per l'estació a principis de desembre. Els responsables del servei es mostren satisfets amb la bona acollida que ha tingut, destacant que té uns 450 inscrits i que la pàgina web ha tingut més de 45.000 visites amb una mitjana de 750 diàries.

El director general de Vallnord, Martí Rafel, va explicar a l'ANA que el nou servei de carsharing s'ha posat en marxa veient que està molt de moda en ciutats, però que al turisme, i concretament al de neu i als Pirineus, «desconeixem precedents». També s'ha creat pensant amb la situació econòmica actual, i veient que de forma espontània els clients ja buscaven fórmules similars, de manera que s'ha buscat una resposta a aquesta demanda dels usuaris.

El nou servei consisteix en una pàgina web per posar en contacte a les persones que volen anar a esquiar compartint cotxe, una plataforma que facilita l'oferiment o la demanda de places. D'aquesta manera, des de la seva posada en marxa, a principis de desembre, 250 persones han participat en la iniciativa i han pogut gaudir del descompte que ofereix Vallnord pel fet d'utilitzar el Vallsharing.

Tal com va explicar Rafel, s'ha volgut premiar la gent que utilitza el servei abonant l'import del cost del túnel del Cadi d'anada i tornada –23 euros– en la compra dels forfets, encara que es vingui de la zona de Lleida i no es passi pel túnel. A més, s'ofereixen diverses activitats a meitat de preu, com l'Speed Riding, les Ski-Bikes, l'Ski-Trikke i les passejades amb raquetes. La condició per obtenir els beneficis és que hi hagi un mínim de tres persones adultes per cada cotxe. Vallnord també regalarà forfets de temporada als cinc conductors més ben valorats.

Usuaris de Barcelona

La majoria dels usuaris són de la zona de Barcelona i rodalies, i tenen un perfil d'edat jove. Un dels conductors que ha fet servir la plataforma de vallsharing.com, Antonio Rodríguez, explica que és molt útil, no només per estalviar despeses sinó també per conèixer gent amb la mateixa afició, i assegura que la pàgina és molt fàcil i intuïtiva. De fet, els usuaris de Vallsharing se senten doblement satisfets, per una banda, perquè quan viatgen ho fan acompanyats i amplien el seu cercle social d'amistats. I per altra, perquè mentre decideixen si els encontres prosperaran en alguna cosa més que en un simple trajecte cap a les pistes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT