PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ildikó Wermescher i Zach Miller guanyen l'Ultra de la Trail 100 Andorra

Per El Periòdic

Ildikó Wermescher, en el moment de creuar la meta.
Ildikó Wermescher, en el moment de creuar la meta. | UTMB

Ildikó Wermescher i Zach Miller s'han imposat avui a la prova reina de la Trail 100 Andorra. El nord-americà Miller ha estat el primer en creuar la línia de meta amb un temps de 14 hores i 20 minuts, mentre que en fèmines, l'hongaresa Wermescher ha arribat a Ordino al cap de 19 hores i 18 minuts.

El podi femení ha estat completat per l'argentina M. Silvina Pérez (19 hores i 43 minuts) i la italiana Basilia Förster (20 hores i 20 minuts). D'altra banda, juntament amb Miller han fet podi el noruec Sebastian Krogvig (14 hores i 36 minuts) i el romanès Ionel Cristian Manole (15 hores i 07 minuts).

Aquesta cursa consta d'un recorregut de 105 quilòmetres i un desnivell de més de 6.900 metres, amb sortida i arribada a Ordino. Paral·lelament, i dins del programa de la Trail 100 Andorra, també s'han de disputar la cursa de 50 quilòmetres, la de 21 i la de 7,5. Aquesta prova forma part de l'Andorra Multisport Festival, un gran esdeveniment esportiu organitzat per The Ironman Group que des del 24 de juny i fins al 3 de juliol acollirà al Principat a milers d'amants dels esports de resistència i aventura.

PUBLICITAT
PUBLICITAT