PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern adjudica més d'11.000 euros en subvencions a la joventut

Els beneficiaris han estat les associacions Joves Inquiets i Projecte Vida, i també el FNJA

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu de la ministra Judith Pallarés.
Imatge d'arxiu de la ministra Judith Pallarés. | SFGA / CESTEVE

El Govern va aprovar dimecres, a proposta de la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, l’atorgament de subvencions de projectes adreçats a la joventut pel 2022. Aquestes tenen com a finalitat la promoció de l’associacionisme juvenil i el suport a projectes d’especial interès per a la joventut. Enguany s’han atorgat un total d’11.434,64 euros, repartits entre els projectes de l’associació de Joves Inquiets, de l’associació Projecte Vida i el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra. 

Entrant al detall, l’associació Joves Inquiets ha rebut 5.395,50 euros per a l’organització del projecte Explora el teu potencial, que té l’objectiu de treballar la intel·ligència emocional i la prevenció d’addiccions a través de l’esport i dinàmiques lúdiques.  

L’associació Projecte Vida ha rebut 2.101,64 euros per organitzar la Primera setmana de prevenció d’addiccions a Andorra, que pretén informar i orientar als joves sobre el consum de substàncies tòxiques i addiccions comportamentals.

En darrera instància, el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra ha rebut 3.937,50 euros pel projecte Metodologies innovadores per la participació juvenil, que té el prpòsit d'ampliar el coneixement de la realitat juvenil existent al país. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT