PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció absoluta femenina es veu les cares amb les Illes Fèroe a doble partit

Les jugadores dirigides per José Martin ‘Guti’ disputen avui la seva primera trobada

Per El Periòdic

‘Guti’ durant un entrenament amb la selecció absoluta.
‘Guti’ durant un entrenament amb la selecció absoluta. | FAF

La selecció absoluta femenina ja es troba a les Illes Fèroe per disputar una doble trobada amb el combinat local, sent avui la primera d’elles i la pròxima el dimarts vinent. El seleccionador absolut, José Martin Guti ha convocat un total de 19 jugadores, amb quatre debutants entre elles: Gemma Luch, Jessica Do Nascimento, Lucia Culleres i Neus Rosas.


Per contra, el tècnic no podrà comptar amb la davantera del Vila-real, Tere Morató, a causa d’una lesió greu al genoll de la qual es troba recuperant-se. D’igual manera, la també golejadora Maria Ruzafa no estarà pel primer partit en estar disputant la final de la Copa d’Itàlia de la Serie C, a la qual va arribar amb el seu equip, el Ternana.


«Som Andorra, sabem que som els petits, però per això el fet d’anar guanyant, empatant i traient punts és molt positiu per a nosaltres», va declarar el seleccionador abans de marxar cap a les Illes Fèroe. Sobre el rival, «no tindrà res a veure amb els últims als quals ens hem enfrontat. Tenen molt més nivell, tant en l’àmbit físic com tècnic, és un conjunt molt ben treballat i que ja té un gran bagatge europeu en disputar fases prèvies de competicions internacionals», va dir Guti.


El combinat tricolor arriba a la cita en plena ratxa de resultats, amb dos victòries i un empat en els darrers tres duels disputats. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT