PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Casabella, Cabanas i Misser vencen en la primera etapa

Els ciclistes creuen la meta junts a l’Andorra 21 Ports i Bassols guanya en dones

Per El Periòdic

La sortida, ahir, de la primera etapa de l’Andorra 21 Ports.
La sortida, ahir, de la primera etapa de l’Andorra 21 Ports. | Govern d\'Andorra

Sergi Casabella, Òscar Cabanas i Tomi Misser van ser els corredors més ràpids en creuar la línia de meta en la que va ser la primera etapa de l’Andorra 21 Ports. La cursa,  que forma part del programa de l’Andorra Multisport Festival, va tenir els participants més ràpids un total de tres hores competint a un nivell molt elevat. Tanmateix, en categoria femenina, Berta Bassols va guanyar en solitari en una jornada de 88 quilòmetres, amb sortida i arribada al Parc Central, que s’havia plantejat com la més senzilla de les tres previstes.


A les 10.30 hores d’ahir es va posar en marxa aquesta segona edició de l’Andorra 21 Ports, amb cares conegudes a la línia de sortida com puguin ser el cònsol menor d’Andorra la Vella, David Astrié, o el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. Un total de 150 participants van prendre part en la primera etapa, superant els 100 de l’any passat i, en total, en les tres etapes previstes, hi han incrits 3.300 dorsals, gairebé duplicant els 1.800 del 2021.


«[El Multisport Festival] és per molts anys i esperem anar creixent amb consonància amb el que es mereix el país», va declarar el director d’Ironman en el sud d’Europa, Agustí Pérez, mentre afegia que «estem gairebé doblant la participació de l’any passat i creiem que té molt recorregut. Anirem fent canvis i anirem coneixent també el territori i com es funciona aquí a Andorra».


La plaça Major d’Ordino també va acollir ahir, a partir de les 19.00 hores, la sortida de l’Andorra Trail 100, amb 105 quilòmetres de cursa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT