PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els Isards es canvien a la Conferència 2 Nord

La selecció femenina francesa de rugbi XV s’entrenarà al Principat

Per El Periòdic

Els seleccionadors nacionals i el president de la FAR, en una imatge d'arxiu.
Els seleccionadors nacionals i el president de la FAR, en una imatge d'arxiu. | EL PERIÒDIC

La Federació Andorrana de Rugbi (FAR) va demanar a Rugby Europe fer el canvi de torneig masculí a la Conferència 2 Nord, amb la posterior acceptació de l’entitat europea. D’aquesta manera, el Isards tindran com a rivals Dinamarca, Finlàndia i Noruega.


«Dins del pla de desenvolupament del Rugby nacional, hem inscrit diferents equips en competicions organitzades per Rugby Europe per la temporada vinent. Considerant els recursos limitats i el cost econòmic i en temps de viatge a països de la Conferència 2 Sud hem demanat aquest canvi, que ha estat aprovat per la junta de govern de Rugby Europe», va comunicar ahir la FAR.


D’altra banda, el Mundial femení de rugbi, que tindrà lloc del 8 d’octubre al 12 de novembre a Nova Zelanda, passarà per Andorra en forma d’estada de la selecció a XV francesa. El XV de França femení començarà els seus entrenaments el 18 i el 30 de juliol al Centre National de Rugby Center, a Marcoussis, per després trobar-se a Andorra del 14 al 24 d’agost. Un mes abans de marxar cap a Nova Zelanda amb la llista definitiva de 32 jugadores, l’entitat del país veí del nord portarà al Principat un total de 45 integrants en la que és la primera visita d’una selecció nacional de rugby en un estatge previ a un mundial. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT