PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez es queda a les portes del quadre principal del Wimbledon

L’andorrana perd en tres sets disputats (3-6/6-2/6-3) davant l’australiana Astra Sharma

Per El Periòdic

Vicky Jiménez en una imatge d’arxiu.
Vicky Jiménez en una imatge d’arxiu. | V.J.

Vicky Jiménez diu adeu al seu somni d’entrar al quadre principal del torneig Wimbledon (Regne Unit). L’andorrana no va poder desfer-se ahir de la seva rival, l’australiana Astra Sharma (número 136 del món) i va acabar cedint en tres sets (3-6/6-2/6-3). Això sí, la jove tennista ho va lluitar fins al final, i fins i tot va agafar avantatge en el primer set, però les forces van anar disminuint i l’experiència (26 anys de Sharma) va acabar sent clau.


Tot i això, la del Principat podria continuar endavant com a LL (l’anomenat jugador perdedor afortunat, que entra en joc quan un jugador que ha perdut continua en el torneig a causa de la lesió o abandó d’un altre durant l’última ronda del torneig de classificació), tot i que les probabilitats són remotes.


Pel que fa al partit, Jiménez va començar sent molt superior a Sharma, fins a posar-se amb un 0-4 d’inici. L’australiana poc va poder fer davant l’allau de la tricolor, i va acabar cedint per 3-6. No obstant això, el segon set va seguir un camí completament invers. Sharma va aconseguir posar-se amb un 5-1 a favor, i els 45 minuts que va durar la lluita no van afavorir l’andorrana.


Finalment, Jiménez, en el tercer set, va aconseguir remuntar un 3-0 inicial fins a establir el 3-3, però el cansament es va notar fortament en el rostre de la tricolor, que no va poder aguantar el ritme, cedint la resta de jocs fins al 6-3 final. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT