PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Babatunde Olumuyiwa es desvincula del MoraBanc

El pivot de Serra Lleona rescindeix el seu contracte i paga la quantia fixada

Per El Periòdic

Olumuyiwa durant un partit amb el MoraBanc la temporada passada.
Olumuyiwa durant un partit amb el MoraBanc la temporada passada. | acb Photo / Albert Martín

Babatunde Olumuyiwa deixa el MoraBanc. El pivot ha estat el segon jugador (de manera oficial) que s’ha desvinculat després que ho fes Amine Noua, amb l’excepció que Olumuyiwa encara tenia contracte per un any amb l’entitat tricolor. Segons va anunciar ahir el mateix MoraBanc, el jugador «no seguirà al club després d’haver executat la clàusula de rescissió del seu contracte, pagant la quantitat fixada». Tanmateix, en el comunicat es va voler recalcar que l’entitat del Principat «agraeix la professionalitat de Tunde i li desitja sort en el futur».


D’aquesta manera, un nou jugador abandona el Poliesportiu a la recerca d’un nou projecte esportiu lluny de la LEB Or, i tot assenyala que els següents seran Conor Morgan i David Jelínek. De moment, i per altra banda, el capítol de fitxatges continua sense moure’s amb només informacions que relacionen jugadors de la LEB amb el MoraBanc, com és el cas de Johnny Dee i Kevin Larsen, del Movistar Estudiantes, i Juani Marcos del Força Lleida, després que l’aler veneçolà Michael Carrera anunciés fa escasses hores la seva renovació amb el conjunt català, privant així la direcció tècnica tricolor de fer-se amb els serveis de l’MVP i home revelació de la passada temporada a la LEB Or.

 

Missatge a Jelínek

 

El que semblava un simple anunci d’acomiadament no es va quedar aquí, i és que des del MoraBanc no es va desaprofitar l’ocasió d’enviar un missatge clar a David Jelínek. «Com es fan les coses. De cara i respectant les clàusules que tenen els contractes. No hi ha una altra manera. Gràcies, Tunde, pel que has donat al MoraBanc i gràcies per donar exemple en la teva sortida», va publicar el president del club, Gorka Aixàs en clara al·lusió al jugador txec després que aquest intentés forçar la seva sortida mitjançant un burofax.


El mateix camí que Aixàs va prendre també el vicepresident de l’entitat, Xavi Mujal, qui va redactar, també a la xarxa social Twitter, el següent text: «Moltes gràcies, Tunde, per la teva professionalitat a tots els extrems. Els contractes i les seves clàusules, estan per complir-los. Molta sort en el futur». És sabut que Jelínek deixarà el club en hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT