PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cues a l'Estació Nacional d'Autobusos per recollir els abonaments gratuïts

El ministre Jordi Gallardo s'ha apropat per comprovar el desenvolupament de la tasca

Per El Periòdic

Persones esperant per fer el tràmit a l'Estació Nacional d'Autobusos.
Persones esperant per fer el tràmit a l'Estació Nacional d'Autobusos. | Twitter / Jordi Gallardo

En el primer dia que es pot adquirir l'abonament de transport mensual sense cost, l'Estació Nacional d'Autobusos ha presentat cues de residents interessats a obtenir aquest títol de forma física. Cal recordar que, fa uns dies, el director d’Empresa, Comerç, Desenvolupament Industrial i Transport, Josep Pujol, i secretari d’Estat d’Economia i Empresa, Èric Bartolomé, van anunciar que aquest procediment es posaria en marxa avui, 23 de juny, pel fet que la prova pilot per al servei de bus gratuït s'iniciarà l'1 de juliol.

Per tal de comprovar el desenvolupament de la tasca i la resposta ciutadana, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, s'ha acostat a les instal·lacions. Així ho ha compartit a les xarxes socials, on ha posat en relleu que aquesta acció empresa pel Govern és "una mesura en favor del poder adquisitiu i en contra de l’emissió de CO2".

A més de mitjançant la targeta física, els interessats també poden obtenir el títol de forma digital, a través de la pàgina web de Transports i amb el suport de l'aplicació MOU_T_B.

PUBLICITAT
PUBLICITAT