PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Jormabike-ACA presenta de manera oficial els seus corredors

El grup compta amb un total de vuit ciclistes, tres en categoria cadet, quatre júniors i un sub-23

Per El Periòdic

Un instant de la presentació del Jormabike-ACA, ahir.
Un instant de la presentació del Jormabike-ACA, ahir. | EL PERIÒDIC

El Jormabike-ACA va presentar ahir, de manera oficial, el conjunt de ciclistes que formen la disciplina de l’equip i que porten competint des de principis d’any. En total, vuit ciclistes són els que formen el grup, amb tres corredors en categoria cadet, quatre júniors i un sub-23. Stefan Ansion, Roger Turné, Adrià Regada, Bernat Sasplugas, Nuno Gomes, Bernat Sánchez i Cesar Da Cunha son els integrants actuals.


A l’acte, que va tenir lloc ahir a la tarda a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella, van acudir alguns dels joves ciclistes, juntament amb el director executiu del Jormabike-ACA, Markel López, i representants de la marca Jormabike. Per a López, i seguint amb la línia de la resta de directius implicats en aquest projecte, «l’objectiu és construir una base molt bona de ciclistes aprofitant les ganes immenses que tenen aquests joves». Tanmateix, l’organització de l’equip no vol quedar-se amb només vuit corredors, sinó que «es buscara ampliar aquesta base amb categories inferiors i, per suposat, si hi ha qualsevol sènior que vulgui venir, benvingut sigui», va explicar el dirigent.


D’altra banda, també van fer acte de presència dos dels ciclistes més destacats de l’equip: Adrià Regada i Stefan Ansion. Pel que fa a Regada, «la temporada està anant molt bé, amb el Campionat d’Andorra i sent tercer a la general de la Copa Catalana», mentre que per a Ansion «el començament de la temporada va ser dur a causa dels problemes físics, però ara estic perfecte i molt motivat». Finalment, el responsable de màrqueting de Jormabike, Jordi Majoral, va recalcar que «sabíem que tots aquests joves corredors eres molt bons, però estan superant les expectatives per molt». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT