PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra 21 Ports obre una setmana plena d’esport

La prova ciclista es disputarà entre el 24 i el 26 de juny

Per El Periòdic

Un instant de l’Andorra 21 Ports de l’edició del 2021.
Un instant de l’Andorra 21 Ports de l’edició del 2021. | Dani Catalán

La prova ciclista Andorra 21 Ports obrirà l’Andorra Multisport Festival en disputar-se entre el 24 i el 26 de juny. La cursa, acreditada per l’UCI, recorrerà les carreteres més importants del país dins d’aquest esport, conquerint tres ports diferents cada dia. Les tres etapes sumaran prop de 300 quilòmetres i més de 8.000 metres de desnivell, els quals la converteixen en una prova exigent, però alhora, a l’abast d’un públic no professional.


Els participants pedalejaran pels mateixos ports que els corredors d’elit, de manera individual o en equips de dues persones. Avui dia, l’organització ja ha confirmat que centenars d’esportistes internacionals han donat el vistiplaua la prova i seran al Principat durant aquests dies. Enguany, destaca l’arribada de competidors procedents d’Israel, el Regne Unit, França i Bèlgica.


Un altre fet remarcable és que el cor de l’Andorra Multisport Festival estarà al Parc Central d’Andorra la Vella, que durant aquestes dues setmanes transitaran tots els esportistes de totes les proves. A més, l’Andorra 21 Ports té establerta la sortida i arribada cada dia en aquest punt. Finalment, la presència de ciclistes femenines s’ha duplicat en comparació a l’any passat, arribant al 20% de la participació absoluta. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT