PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez es desfà de Conny Perrin en dos sets a Wimbledon

L’andorrana està a només un partit d’entrar al quadre principal del torneig britànic

Per El Periòdic

Vicky Jiménez, en una imatge d’arxiu.
Vicky Jiménez, en una imatge d’arxiu. | V.J.

Vicky Jiménez està a només un partit de formar part del quadre principal del torneig de Wimbledon (Regne Unit) després de vèncer ahir la tennista suissa Conny Perrin en dos sets (4-6/3-6). L’andorrana, que es troba actualment en el lloc 163 del rànquing WTA, no va patir gaire per desfr-se de la seva rival, de 31 anys i número 293 del rànquing WTA, a la qual va despatxar de la pista en gairebé hora i mitja. 


Jiménez es va mostrar superior en molts dels aspectes del joc, guanyant gairebé el 58% dels punts en el primer servei, i mes del 60% en el segon. En el primer set, la del Principat només va cedir en una ocasió i els dos jocs consecutius que va guanyar (el 2-3 i el 2-4) van minvar psicològicament Perrin. El segon set va seguir més o menys la mateixa dinàmica, amb només una errada en el servei de l’andorrana, per tres de la suissa.


Ara, la tennista tricolor es trobarà una gran pedra en el camí: l’australiana Astra Sharma. Sharma, de 26 anys, és actual número 136 del rànquing WTA i l’últim obstancle perquè Jiménez es planti en el quadre principal. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT