PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’embelliment floral d’Andorra la Vella costarà 150.000 euros

La parròquia es decorarà amb 14 estructures per atreure més turisme

Per El Periòdic

Conxita Marsol i Meritxell López durant la presentació.
Conxita Marsol i Meritxell López durant la presentació. | Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

El procés d’embelliment floral dels carrers del Comú d’Andorra la Vella representa un cost de 150.000 euros. En aquest sentit, arriba una iniciativa per donar continuïtat a les obres, que representa un nou atractiu turístic amb vocació de mantenir-se en el temps. Sota el títol Andorra la Vella en flor, la corporació omplirà de vida la parròquia entre l’1 i el 12 de juliol gràcies a la instal·lació de 14 estructures florals en diversos punts del poble, que tenen com a objectiu esdevenir un nou reclam entre turistes i residents. Una de les instal·lacions quedarà ubicada de manera permanent a la Creu Grossa, a la part alta de l’avinguda Meritxell. Es tracta d’una estructura tipus jardí vertical de set metres d’amplada i tres d’alçada, formada per les lletres d’Andorra la Vella, que té com a vocació esdevenir una de les parades obligatòries per a les persones que visiten el país.

Així doncs, tal com va detallar la consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial i de Projectes Participatius, Meritxell López, a banda de l’escultura floral de les lletres de la parròquia també hi haurà tres instal·lacions de gran format inspirades en els colors de l’arc de Sant Martí creades per Daniel Santamaria, un artista de renom internacional i membre de l’escola de paisatgisme de Barcelona. Estaran col·locades a la façana de Casa Comuna, a la plaça de la Rotonda, i al llarg de l’avinguda Tarragona. A més, un altre dels elements per excel·lència de l’esdeveniment serà el sostre floral ornamental que es col·locarà a l’avinguda Meritxell, una decoració similar a la que hi ha al carrer Callaueta. 

Així mateix, López va posar en relleu que pel dia de la inauguració de la iniciativa, l’1 de juliol, s’ha previst un espectacle itinerant per l’avinguda Meritxell que durà el nom Les Délicates. L’acció es durà a terme a partir de les 18.30 hores i tindrà com a punt de partida l’edifici del comú. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT