PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc vol pescar en els equips de la LEB Or

Fins a quatre jugadors, dos de l’Estudiantes i dos del Força Lleida, estarien en l’agenda dels tricolor

Per El Periòdic

Michael Carrera durant un partit.
Michael Carrera durant un partit. | LEB

El MoraBanc comença a incloure jugadors a la llista de possibles fitxatges just després que els equips de la LEB Or hagin quedat definits. De moment, quatre són els noms que s’han posat a sobre de la taula de la direcció esportiva del club del Principat: Johnny Dee, Kevin Larsen, Michael Carrera i Juani Marcos.


Dee i Larsen són actuals jugadors del Movistar Estudantes, i després de quedar-se a les portes de l’ascens amb el conjunt madrileny podrien estar disposats a buscar un nou projecte esportiu atractiu de cara a la pròxima temporada. Es tractaria d’un escorta de 29 anys i d’un pivot de 28 anys, respectivament, la qual cosa significaria apostar per l’experiència, tant a la zona interior com en la direcció i finalització de les jugades.


D’altra banda, un altre dels equips que s’han situat a la Final4 de la LEB Or i que no han aconseguit l’objectiu ACB seria el Força Lleida. Amb un dels pressupostos més baixos de la categoria els catalans han aconseguit arribar fins a les semifinals, on van caure amb el Girona. En aquest cas, l’aler veneçolà Michael Carrera s’ha alçat com la gran revelació de la temporada, i acaba contracte aquest estiu, la qual cosa seria una gran oportunitat. Igualment, el base argentí de només 21 anys Juani Marcos seria l’altre nom. Tot i que és propietat del Barça, aquest podria arribar en qualitat de cedit. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT