Soulié és 34a a l'esprint de la Copa del Món de biatló

• Sofie Juarez,13a a l'eslàlom FIS de Sörenberg, perd l'ocasió de millorar
PRESQUE ISLE / SÖRENBERG

Juarez, en els passats Mundials júniors de Crans Montana. Foto: FAE

Divendres -dissabte a Andorra- es va disputar a l'estació de Presque Isle dels Estats Units la primera prova de la Copa del Món de biatló amb la presència de Laura Soulié. L'andorrana va tenir una bona actuació en finalitzar 34a, després de cometre només una errada en l'últim dels seus tirs. La cita va ser a la prova esprint de 7,5km, on Soulié va marcar un crono de 22min 29,7s, a 1min 51.0s de la guanyadora, la sueca Helena Ekholm.

Soulié tenia un sabor agredolç després de la cursa inicial en una cita tan important i amb tant nivell com la que es disputa a l'estació nord-americana: «El resultat és bo i torno a marcar punts de Copa del Món, tot i que estic una mica decebuda per haver errat el darrer tir». Amb tot, Soulié tindrà una nova ocasió per destacar avui a la prova de persecució, on l'andorrana se sent còmoda: «Estic ben posicionada i intentaré recuperar alguna posició aconseguint bons tirs». El podi d'ahir va ser per la sueca Ekholm, seguida de la noruega Tora Berger i la ucraïnesa Valj Semerenko.

ESQUÍ ALPÍ: SOFIE JUAREZ / En esquí alpí, ahir va competir Sofie Juarez en un eslàlom FIS a l'estació suïssa de Sörenberg. L'andorrana va perdre una bona oportunitat per millorar punts: va ser 13a amb 39,51 punts FIS. El problema de Juarez va ser, segons els seus entrenadors, que va esquiar «massa tímida» a la primera mànega, i això va acabar per ser un problema en el global, ja que a la segona mànega va millorar el seu resultat.