PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez guanya Barbara Hass a Wimbledon

L’andorrana es desfà amb dos sets (3-6/3-6)

Per El Periòdic

Vicky Jiménez en una imatge d’arxiu.
Vicky Jiménez en una imatge d’arxiu. | V.J.

Vicky Jiménez va aconseguir ahir el seu passi a les semifinals de la fase prèvia del torneig de Wimbledon (Regne Unit) després de vèncer per dos sets (3-6/3-6) l’austríaca Barabara Haas. L’andorrana va dominar de cap a peus en tots els aspectes del joc, tot i que el partit va començar amb un fort tanteig per part de les dues competidores.


Durant el primer set, el duel va anar empatat en tot moment fins a arribar al 3-4, on la jove tennista del Principat va tombar el servei de la seva rival, guanyant el seu posterior per establir el 3-5 per a, finalment, tancar amb el 3-6.


Un total de 44 minuts van servir a la tricolor per decantar la balança, i no en van ser tants en el segon set (35 minuts). Aquí Jiménez es va imposar primer amb el seu servei, per després tombar el de Haas i posar el 0-2. L’austríaca va voler capgirar el context pressionant la tricolor, però això només va servir durant els primers compassos de set, ja que a partir del 2-3 el partit ja havia pres una única direcció favorable a l’andorrana.


Jiménez ja té rival per a la segona ronda de la fase prèvia, i serà la suïssa número 293 del rànquing WTA Conny Perrin, de 31 anys, amb la qual es veurà les cares durant el dia d’avui. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT