PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La delegació andorrana marxa cap a Orà amb les idees clares

Els representants del karate, la natació, l’atletisme i la petanca ja llueixen la nova indumentària

Per El Periòdic

D’esquerra a dreta: Orteu, Pelegrina, Herver, Cabanes i Martí, ahir durant la presentació de l’equipació.
D’esquerra a dreta: Orteu, Pelegrina, Herver, Cabanes i Martí, ahir durant la presentació de l’equipació. | EL PERIÒDIC

La delegació andorrana que participarà en els Jocs del Mediterrani que se celebraran a Orà (Algèria) del 25 de juny al 6 de juliol es troba a escassos dies de començar el seu viatge. El Comitè Olímpic Andorrà (COA), amb el seu president, Jaume Martí, i el cap de missió, Jordi Orteu, al capdavant, van presentar ahir l’equipament oficial per a la competició, acompanyats també del nedador Patrick Pelegrina i de la karateka Sandra Herver, així com del sotsdirector de Banca País d’Andbank, Josep Maria Cabanes.


 Andorra comptarà amb quatre esports als Jocs (atletisme, karate, natació i petanca) i un total d’11 representants, entre els quals estaran Pelegrina i Herver, que ahir van deixar clar on posaran l’ull. Pel que fa al nedador, «l’objectiu principal és fer un bon paper en els 100 metres braça, prova en la qual puc classificar-me pels Jocs Olímpics». Tanamteix, el tricolor va destacar que «seria interessant veure com estan els atletes d’altres països, sobretot dels petits, de cara als Jocs dels Petits Estats. Volem que se’ns vegi grans encara que siguem pocs, i si podem guanyar a algun dels grans, benvingut sigui».


Per la seva part, Herver «no podria arribar millor» a la cita, i l’objectiu que es marca és, ni més ni menys, que el podi. «Volem tornar amb una medalla penjada perquè creiem que som capaços de fer-ho», va dir la karateka andorrana, mentre afegia que «és cert que el karate allà és un esport especialment dur perquè es competirà a mort sobtada, i a la mínima que perdis un combat hauràs de resar per poder repescar, jugant-ho tot en tres minuts». Cada esport marxarà en dates diferents, depenent dels vols. 

 

Les decles

 

Sandra Herver - Karateka de la FedAndKarate

«No podria arribar millor a la cita. Volem tornar amb una medalla penjada perquè creiem que som capaços de fer-ho»

 

Patrick Pelegrina - Nedador de la FAN

«L’objectiu principal és fer un bon paper en els 100 metres braça, prova en la qual puc classificar-me pels Jocs Olímpics»

PUBLICITAT
PUBLICITAT