PUBLICITAT

Jordan cau a l'entrenament previ a les qualificatòries de 'half-pipe'

  • Posa punt i final a la participació en els Mundials acabant a urgències, però ja està bé
EL PERIÒDIC
DEER VALLEY

Periodic
Un saltador practica un salt en les rondes d'escalfament al slope style del Park City Mountain Ressort. Foto: EZRA SHAW /AFP / GETTY IMAGES

Scott Jordan no va poder disputar ahir les rondes qualificatòries per al half-pipe perquè va caure en els entrenaments previs i no va poder iniciar la competició perquè va acabar a urgències, tot i que no li va passar res de greus conseqüències.

El surfista de neu andorrà només tenia una hora de sessió abans de l'inici de l'hora de la veritat i, amb el compte enrere per agafar tacte al mig tub només podia fer quatre rondes. Dijous, el primer dia de contacte amb el mig tub, va veure que estava molt obert, «a uns 82 o 83 graus», cosa que obligava a que els corredors haguessin d'agafar més impuls del normal. La primera caiguda la va patir llavors, amb la pista plena de gel. «Van ser moments difícils, però em vaig refer, vaig recuperar les sensacions», va explicar ahir.

I ahir va començar tranquil, trobant sensacions, durant les tres primeres per acabar trobar-se còmode i tot li anav bé fins que va arribar l'última ronda abans de començar les qualificatòries. Allà va començar a fer els salts més difícils: «Vaig intentar tirar la millor ronda, amb alçada i rotant dels dos costats tot i que sempre assegurant. Però al Switch Cork 7 [figura que fa arribant d'esquena a la paret dreta del mig tub] no he agafat prou impuls i he topat amb la cara al ‘cooping' i m'he quedat estés al terra amb molt de mal», va rememorar. Va ser llavors quan el van traslladar a urgències i allà ja es va anar recuperant malgrat que el dolor romandrà uns dies. «No hi ha problema, estic bé. Intentarem veure les finals del half-pipe i de la resta de disciplines i intentaré esquiar una mica», va comentar per tranquil·litzar. En resum Jordan va mostrar-se «content» per aquesta «intensa» setmana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT