PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Graslaub acaba sotscampió de la Copa Catalana de Vallnord

Un petit error en la baixada acaba restant uns segons que haurien suposat el primer lloc

Per El Periòdic

Graslaub durant la baixada de la Copa Catalana de Vallnord.
Graslaub durant la baixada de la Copa Catalana de Vallnord. | J.M.

El jove rider de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) Arnau Graslaub va obtenir ahir un meritori segon lloc a la Copa Catalana de Vallnord, que va tenir lloc al nou circuit preparat per a la Copa del Món del pròxim mes de juliol. 


A la classificatòria del matí, Graslaub va aconseguir un bon temps de 3.01 que el va situar ja en el segon lloc, just darrere del colombià Sebastián Holguín, un habitual a les Copes del Món. A la final, l’andorrà esperava baixar el temps per optar a la victòria, o almenys continuar igual per poder assegurar la segona plaça. Malauradament, un petit error li va fer perdre els segons necessaris per dir adeu a la victòria, tot i que va materialitzar la segona plaça final aturant el crono amb un 3.04. Tanmateix, la cursa també va comptar per al campionat d’Andorra, el qual Graslaub va obtenir la primera plaça, també en la categoria júnior.


La Copa Catalana Internacional de Vallnord va tornar a ser UCI C1, oferint molts punts als primers classificats, a més de ser el preludi de la Copa del Món al juliol. És per això que molts dels millors corredors estaven al país, com l’actual Campió del Món i resident, Greg Minaar, o el Campió d’Europa, Loris Vergier. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT