La competició ha servit de presa de contacte de cara al II Campionat Nacional

Els tres atletes acompanyats del president de l'AFF, Manel Arroyo.
Els tres atletes acompanyats del president de l'AFF, Manel Arroyo. | AFF

L’Andorra Functional Fitness va competir a la Prodivision League, a Ripoll amb tres atletes. Mateo Vienne va ser 11è en homes, mentre que Marta Cerqueda va ser 4a en scaled i Miriam Torra 6a en absoluta femenina.

Per accedir aquesta competició els tres atletes havien realitzat els classificatoris onlines, Mateo Vienne es va classificar en la 48a posició en categoria scaled, Marta Cerqueda en la 18a posició en categoria scaled pro femení i Miriam Torra en la 10a posició a la categoria mes alta femenina, categoria RX.

Aquesta competició ha servit de presa de contacte ja que el cap de setmana que vé es disputarà el II Campionat Nacional de Functional Fitness, amb 16 inscrits de nacionalitat Andorrana.