Degn i Valero s’emporten la victòria a la Continental

Kilian Folguera s’alça com a campió d’Andorra sub-23

Folguera (esquerra), al podi.
Folguera (esquerra), al podi. | Vallnord-Pal Arinsal

El sector de Pal de Vallnord va ser l’escenari on ciclistes de primer nivell internacional, els nous trams en el circuit, i els punts UCI en joc van esdevenir els grans atractius de la Continental Super Cup Massi 2022. Pel que fa a la cursa, en la categoria elit, Malene Degn i David Valero van ser els guanyadors de les jornades, tant en categoria femenina com masculina. Valero va finalitzar el circuit de sis voltes amb un temps final d’1.15.17, seguit per Samuel Gaze (1.16.08) i finalment, Jofre Culell, que va finalitzar la prova amb un temps d’1.19.34. Pel que fa a categoria sub-23, el guanyador va ser Thubault Soula, que va marcar un temps total d’1.20.40.

En categoria femenina, Degn va aconseguir desmarcar-se de l’espanyola Rocio del Alba Garcia. La danesa va assolir un temps final d’1.19.23 i l’espanyola d’1.19.26. Finalment, Naama Noyman va tancar el podi amb un temps d’1.24.13. La guanyadora de la categoria sub-23 va ser la campiona portuguesa Raquel Queirós, amb un temps d’1.24.44.

Per una altra banda, també es va disputar el Campionat d’Andorra de Cross Country (XCO), integrat dins de les curses de la Continental Super Cup Massi 2022. Kilian Folguera va sortir com a campió d’Andorra en la categoria sub-23, mentre que Adrià Regada va fer el mateix en la seva categoria, la júnior.