PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Raül Ferré s’exhibeix en les tres mànigues a Arinsal

El Jove Pilot ACA aconsegueix la victòria absoluta en la Pujada 2022

Per El Periòdic

Ferré, al més alt del podi en la categoria Sport de la Pujada 2022.
Ferré, al més alt del podi en la categoria Sport de la Pujada 2022. | FotoEsport

El Jove Pilot ACA Raül Ferré (Silver Car CS) es va exhibir ahir en les tres mànigues disputades i va aconseguir la victòria absoluta en la Pujada Arinsal 2022, prova que va tenir lloc al llarg del cap de setmana i que va organitzar l’ACA Esportiva. Després de Ferré, el bicampió de França de muntanya i una de les grans figures de l’especialitat, Sébastien Petit (Nova NP01-2), va ser segon, seguit del també francès Sébastien Jacqmin (Nova NP03), completant el podi de la categoria Sport (Sèrie A, oberts).


La Pujada Arinsal va ser la quarta prova puntuable per al Campionat de França de Muntanya 2a Divisió, a més de valer també per a la lliga automobilística Occitanie Méditerranée i per al Trophée des Pyrénées, acollint un total de 76 vehicles participants. 


Tanmateix, la categoria Producció (Sèrie B, tancats) va ser vedat privat de l’andorrà Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX), autor del millor temps en les tres pujades de cursa i, per tant, clar vencedor. El domini dels pilots del Principat en totes les categories va ser clar, i és que en la Sèrie Nacional, reservada als vehicles que no s’ajusten a la normativa del campionat francès, el lideratge va ser per a Alex Bercianos, que al volant d’un cotxe elèctric QEV RX2e va dominar la classificació.


«És la participació més elevada que hem tingut en els últims anys», va declarar el president de l’ACA, Enric Tarrado, mentre afegia que la intenció de l’ACA i la seva comissió esportiva és «internacionalitzar les proves cada vegada més per promocionar el país de cara a l’exterior». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT