PUBLICITAT

Més famosos per a una cita de les G.Sèries BPA 'al revés'

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El pilot Iñaki Arbulu. Foto: JASS

Tornen les G.Sèries BPA amb la penúltima cita i ho fan amb dues novetats ben notòries. En la línia impulsora d'aquest any de dotar el certamen de més impacte internacional l'Automòbil Club d'Andorra ha aconseguit el sí de tres famosos de l'automobilisme més: Nani Roma (Mitsubishi), Aleix Espargaró (Subaru) i el resident Cyril Despres (Mini).

Així doncs la quarta prova tindrà un cartell de luxe, amb tres corredors d'enorme relleu internacional que tractaran de desbancar l'autèntic crack, de casa nostra, que ha aconseguit guanyar en les tres carreres que s'han disputat fins ara: Marc Gutiérrez (Peugeot).

L'Altra gran novetat la protagonitza el propi Grandvalira Circuit del Pas, que per primera vegada i de manera inèdita s'utilitzarà en sentit contrari a l'habitual.

Es perfila, per tant, una penúltima cita extremadament interessant que, com la resta, donarà inici sobre les 17.00 hores d'avui per concloure més enllà de les 22.00h. Encara que el domini de Marc Gutiérrez és aclaparador, en la classificació només 6 punts el separen del seu company Ferran Naudi i 10 de Joel Font (Peugeot Evo III), la qual cosa assegura un campionat obert fins el final.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT