PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La UEFA canvia el calendari per a la Conference League

L’Atlètic jugarà el 5 de juliol, i la UESC l’anada a casa

Per El Periòdic

Un entrenament de la UE Santa Coloma.
Un entrenament de la UE Santa Coloma. | UE Santa Coloma

La UEFA va comunicar un canvi pel que fa als partits referents a la ronda prèvia de la Conference League, equips entre els quals es troben dos andorrans: l’Atlètic d’Escaldes i la UE Santa Coloma. El sorteig que va tenir lloc a la seu de la UEFA a Nyon, Suïssa, i va dictaminar que el Breiðablik FC islandès seria el rival dels colomencs, mentre que el Gzira United FC seria la pedra en el camí dels escaldencs, ha patit modificacions pel que fa a horaris i dates.


L’Atlètic d’Escaldes havia de jugar, en primera instància, el dia 7 de juliol, però finalment ho farà el dia 5 del mateix mes. L’anada serà al Gentenary Stadium, mentre que la tornada, el dia 14 de juliol, serà a l’Estadi Nacional.


De la mateixa manera, la UE Santa Coloma no veurà modificats els dies de partit, sinó la composició d’aquests. En un primer moment, els colomencs havien de disputar l’anada a Islàndia, i la tornada a Andorra, però el canvi de la UEFA farà que l’anada es disputi a l’Estadi Nacional el dia 7 de juliol, mentre que la tornada serà a Islàndia el dia 14 de juliol a les 19.15 hores (hora local, 21.15 hores a Andorra).


En aquest cas, els escaldencs comptaran amb l’avantatge d’una tornada a casa, mentre que els colomencs hauran d’intentar sentenciar l’eliminatòria al Principat per no haver de jugar-se-la a Islàndia, on les condicions del partit serien ben diferents de l’habitual. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT