PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Miquel i González tanquen l’Europeu amb una millora

Les de la FAG ja se centren en la pròxima cita al World Challenge Cup

Per El Periòdic

Miquel, durant el seu exercici amb la pilota a l’Europeu de Tel Aviv.
Miquel, durant el seu exercici amb la pilota a l’Europeu de Tel Aviv. | @simoneferraroph

Les gimnastes sèniors de l’equip nacional de la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG) Berta Miquel i Maria González van posar ahir punt final a l’Europeu, que es disputava a Tel Aviv (Israel). La posada en escena en els aparells de les maces i la cinta era l’última oportunitat per a les tricolor de demostrar que havien deixat enrere els nervis del debut, i així va ser.


Ambdues van millorar els seus registres de la primera jornada, en la qual van competir amb la pilota i el cèrcol. Miquel va acabar amb una puntuació de 23.950 a les maces i de 24.700 a la cinta, sent aquesta última la millor marca en les quatre disciplines. Per la seva part, González va tancar amb una puntuació de 23.450 a les maces i de 23.400 a la cinta, millorant en gran manera els seus resultats en els dos exercicis inaugurals.


«Estic molt contenta. Han estat molt millor, i en aparells més complicats», va declarar l’entrenadora en cap de l’equip nacional de la FAG, Clàudia López, mentre afegia que «l’actitud a l’entrenament previ a la competició i després al tapís ha estat la clau».


López també va voler destacar que «en la part artística d’avui [ahir] s’ha notat una millora important», i és amb aquesta millora amb la qual les andorranes marxen de Tel Aviv amb el cap posat ja en la pròxima cita, que serà la World Challenge Cup a Cluj-Napoca (Romania) a mitjan agost. No obstant això, les de la FAG descansaran una mica al juliol per recuperar forces i afrontar amb garanties la competició vinent. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT