PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Doria passa a les semifinals a la Copa del Món de Polònia

L’andorrana es va classificar tant en K-1 com en C-1 sense necessitat de repesca

Per El Periòdic

Doria durant una competició la temporada passada.
Doria durant una competició la temporada passada. | M.D.

La palista Mònica Doria va aconseguir el passi a les semifinals, tant en K-1 com en C-1, a la prova de la Copa del Món que està disputant-se a Polònia. L’andorrana no va necessitar de cap repesca per accedir a les fases finals en la modalitat de canoa i en la de caiac, millorant així la seva actuació respecte a l’última prova en la qual va competir. 


Doria es va posicionar en ambdues baixades entre les 20 millors. Pel que fa a C-1, la del Principat va finalitzatr en 9a posició, a 6.37 del millor registre, que el va marcar la txeca Tereza Fiserova (107.25). 


Tanmateix, quant a K-1, la seva actuació va ser encara millor, assolint el 5è millor cronòmetre, a només 3.3 de la millor de la sèrie, que va ser l’alemanya Ricarda Funk (98.32). En aquesta prova a Polònia també va participar la tricolor Laura Pellicer, però malauradament no va poder passar el tall i tornarà a competir demà en les proves de Kayak Extreme.


D’aquesta manera, a Doria li queda només una passa per assolir un lloc a la final, i avui tindrà les semifinals de caiac a partir de les 09.00 hores, mentre que la final seria hores després. Finalment, demà, a partir també de les 09.00 hores, tindran lloc les semifinals de canoa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT