PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra Senior Cup torna amb la seva 12a edició i 44 equips

L’esdeveniment acollirà unes 1.300 persones i comptarà amb dues categories de joc

Per El Periòdic

Un instant de la presentació del torneig, ahir.
Un instant de la presentació del torneig, ahir. | EL PERIÒDIC

L’Andorra Senior Cup torna a la normalitat després de l’aturada a causa de la pandèmia. Des del 2019 que l’organització no havia aconseguit reprendre l’esdeveniment, però enguany, amb la 12a edició, s’ha igualat xifres prepandèmia. Tal com va declarar ahir durant la presentació un dels organitzadors, Talin Puyalto, «hem hagut de deixar equips fora. Teníem llista d’espera, però preferim garantir la qualitat de les jornades que no pas massificar-ho».


Un total d’unes 1.300 persones es donaran cita al Principat entre jugadors i acompanyants per formar 44 equips provinents de tres països diferents (Andorra, França i Espanya). Els camps de la Borda Mateu, juntament amb el del Centre de Tecnificació d’Ordino, proporcionaran al campionat els sis camps de futbol 7 necessaris, on lluitaran 32 equips en la categoria de 35 anys i 12 en la de +45 anys.


El torneig comptarà amb la presència de cares molt conegudes del futbol, com pot ser l’exblaugrana Dani Garcia Lara o d’altres ben coneguts al país com Justo Ruíz o Javier Saviola. Tanmateix, uns 50 voluntaris garantiran el bon funcionament de les jornades, que començaran demà i acabaran el diumenge. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT