PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Graslaub vol revalidar el títol a la Copa Catalana de descens UCI de Vallnord

El cap de setmana al Principat servirà com a preludi de la Copa del Món de BTT

Per El Periòdic

Graslaub durant una cursa aquesta temporada.
Graslaub durant una cursa aquesta temporada. | J.M.

Les proves de la Copa Catalana DHI Internacional i la Continental Super Cup Massi crearan dos dies de competició de molt quirats a Vallnord, amb ciclistes de 26 nacionalitats diferents, entre els quals es trobarà el jove andorrà Arnau Graslaub. El ciclista de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) va guanyar el passat mes de setembre (mes en el qual es disputava la competició abans d’avançar-se en el calendari) en la categoria júnior, i aquest any, com a segona temporada a la categoria, buscarà revalidar el títol, «tot i que no serà fàcil donat que la competència serà molt important», segons va afirmar Graslaub.


La Copa Catalana Internacional UCI C1 servirà com a test del nou circuit de descens de Copa del Món. El nou traçat partirà del cim del Cubil i arribarà al peu del telecadira del mateix nom. Un circuit totalment nou, tècnic, ràpid i amb moltes sorpreses com ja és habitual en aquesta mena d’esdeveniments. Tanamteix, aquesta prova arriba just abans que Graslaub marxi el mateix dilluns direcció a Eslovènia amb la FAC, on se celebren els Campionats d’Europa de descens, a Maribor.

 

Cares conegudes

 

La Copa Catalana DHI Internacional comptarà amb un cartell de luxe. Els Campions del Món no faltaran a la cita: Greg Minnaar (Santa Cruz Syndicate) y Myriam Nicole (Commencal/Muc-off by Riding Addiction) seran els màxims favorits. També hi estaran el número 1 del Ranking Mundial i Campió d’Europa, Loris Vergier (Trek Factory Racing DH); el recent tercer classificat a la Copa del Món Leogang, Ángel Suárez (Commencal 100%), i els tops internacionals Thibaut Dapréla (Commencal/Muc-off by Riding Addiction) i Neko Mulally (Frameworks Racing). Unes jornades que es presenten de molta lluita. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT