PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Noua i Morgan, els primers en sortir del MoraBanc

El club ha presentat la campanya d’abonats amb un 50% de descompte

Per El Periòdic

Noua durant un partit amb el MoraBanc la passada temporada.
Noua durant un partit amb el MoraBanc la passada temporada. | acb Photo / Albert Martín

El MoraBanc ja té clar quins seran els dos primers jugadors a abandonar la disciplina tricolor. En aquest cas són dos jugadors que encara tenien contracte amb el club, però que aquest no comptaria amb els seus serveis de cara a la temporada vinent: Amine Noua i Conor Morgan.


Després d’una temporada en blanc al Principat, Noua tornarà al seu club de formació, l’Asvel, la pròxima temporada. Així ho han deixat clars diferents mitjans francesos i també el MoraBanc, que en les pròximes hores farà l’anunci oficial. Segons aquests mateixos mitjans del país veí, l’Asvel ja treballa en la confecció de la seva plantilla per a la pròxima temporada i ja s’hauria confirmat que l’aler s’ha compromès amb el mateix club.


L’altre que diu adeu al Principat és Conor Morgan. El canadenc va arribar al Poliesportiu amb l’etiqueta de tirador, avalat per les seves actuacions amb el Joventut de Badalona. No obstant això, el jugador no va estar a l’altura del repte, deixant un nivell molt llunyà del que se li va veure amb la Penya. Al contrari que Noua, Morgan no tindria equip encara.


Rebaixa del 50%

 

A banda de l’actualització pel que fa al mercat estival, el MoraBanc va presentar ahir la seva campanya d’abonats per a la temporada 2022-2023. La principal novetat recau en el fet que, a causa d’haver descendit a la LEB Or, els socis rebran una rebaixa del 50% en els seu carnet. «El club vol agrair la confiança i l’afecte de l’aficionat. Necessitarem el doble de sentiment per tornar a ascendir», va declarar el cap de premsa del club, Gabriel Fernández. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT