PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La nit de les Bruixes torna i omple de màgia Encamp

L’esdeveniment compta amb ambientació musical i un ‘foodtruck’

Per El Periòdic

El cartell de la festivitat.
El cartell de la festivitat. | Comú d\'Encamp

La nit de les Bruixes torna a Encamp per celebrar una jornada plena de màgia i poders místics gratuïta. L’esdeveniment, que tindrà lloc el 22 de juny, començarà a partir de les 21.00 hores. Aquesta celebració serà el preludi de les revetlles de Sant Joan d’Encamp i del Pas de la Casa, on 12 bruixes i bruixots s’aplegaran a la plaça dels Arínsols per oferir als ciutadans i visitants la possibilitat de conèixer el seu futur. Per tant, fins als voltants de mitjanit, els assistents es traslladaran a un món de misteri i elements esotèrics. No hi faltaran les boles de vidre, les cartes i les lectures de mans. A més, hi haurà ambientació musical i un espai de foodtruck molt especial. 

 

Sant Joan a Encamp

La revetlla de Sant Joan a la parròquia començarà amb un espectacle de percussió a les 21.00 hores a la plaça dels Arínsols, a càrrec de La Brincadeira. Seguidament, hi haurà diversos espectacles com l’encesa de la foguera per part d’Agnis Fireshow, una actuació musical d’un grup de versions de The Tutsies i una sessió de música a càrrec de DJ Meneo.


Sant Joan al Pas de la casa

 D’altra banda, el Pas de la Casa donarà el tret de sortida a la revetlla amb una cercavila i batucada a càrrec de Drums Beats. La nit continuarà a la mateixa plaça amb un espectacle de foc ofert per El Presagi, es celebrarà l’encesa de la foguera i el es repartirà coca als assistents. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT