PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ordino combina els esports amb tallers i sortides per les vacances

Podran inscriure’s tots els joves nascuts a partir de l’any 2010

Per El Periòdic

Uns nens gaudeixen de jugar a waterpolo.
Uns nens gaudeixen de jugar a waterpolo. | Comú d’Ordino

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) d’Ordino ha programat una àmplia oferta d’activitats per als mesos de juliol i agost, on els joves de la parròquia a partir dels 11 anys trobaran una planificació molt variada durant les vacances escolars. Els torns s’organitzaran per setmanes, amb places limitades a 10 inscrits i un preu de 55 euros. A més, tots els infants podran gaudir de diferents disciplines esportives combinades amb tallers creatius i sortides a la natura. Moltes de les activitats es comparteixen amb el Punt 400 de la Massana, oferint un servei conjunt a les valls del Nord. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer per telèfon al 878 170.

Esquaix, waterpolo, escalada, pàdel, golf, boxa, voleibol i rugbi són els esports escollits, els quals ocuparan un o dos dies a la setmana. Altres disciplines i pràctiques pel benestar físic que es duran a terme són el ioga o la capoeira. De forma més lúdica, s’anirà a la piscina, es jugarà a les bitlles, es cantarà al karaoke i s’organitzaran gimcanes. Pel que fa a l’aventura i les activitats a l’aire lliure, s’ha programat un dia de ràfting a la Seu d’Urgell, una jornada d’activitats a Vallnord Pal-Arinsal, una sortida a la Cerdanya francesa per anar al Water Jump Parc d’Er i una visita a Naturland i una altra a Caldea. També s’han planificat dues visites culturals, la ruta de L’aigua a Andorra i Els secrets d’Andorra la vella, i també hi haurà excursions a la natura. Concretament, al Roc de la Cauba, a les cascades de Segudet i als Cortals d’Encamp. En aquesta línia, no hi faltaran les visites al 360° Extrem i al Zero Latency. 

Per acabar, la cuina i la gastronomia també estaran presents amb dos tallers, un perquè els infants puguin aprendre a fer-se el dinar i un altre de pizzes, a més de la visita a la fàbrica i botiga de xocolata de la Massana, Xocland. Pel que fa a les classes creatives, n’hi haurà de dibuix expressiu, de còmic, d’hama i, finalment, un taller d’iniciació al món casteller i al circ. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT