PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Xavi Andorra Karate Cup s’estrena al Prat Gran d’Escaldes-Engordany

La competició arriba pel 25è aniversari pel Club Karate Fudo-Shin i podria quedar-se

Per El Periòdic

Alguns dels karatekes andorrans, en una imatge d’arxiu.
Alguns dels karatekes andorrans, en una imatge d’arxiu. | Karate Xavi Andorra

Aquest 2022 està sent un any de celebració per al karate andorrà, i és que el Club Karate Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany suma el seu 25è aniversari, i el plat fort de les activitats que celebren aquest esdeveniment és la posada en marxa de la XaviAndorra Karate Cup, una competició que, segons l’organització, ha arribat per quedar-se. 


La cita tindrà lloc des de demà a la tarda i continuarà durant tot el dissabte en les modalitats de kata individual i kumite per equips. D’igual manera, s’estrenarà una nova categoria: la de veterans. Aquesta novetat rebrà competidors a partir dels 35 anys, tant masculins com femenins, i pel que fa a l’esdeveniment l’objectiu de l’organització és que es quedi com a «referència a partir d’aquest 2022, i serveixi com escenari del karate pensant també en la participació de l’esport en els pròxims Jocs dels Petits Estats que es disputaran a Andorra en 2025».


De moment, i incloent a Andorra, la Xavi Andorra Karate Cup comptarà amb la participació de sis països: Andorra, Espanya, França, Portugal, Finlàndia i Panamà. Gairebé 200 competidors es veuran les cares aquest cap de setmana al Prat Gran d’Escaldes-Engordany amb la finalitat de lluitar per a aconseguir una medalla en aquesta edició especial de la competició. Com a cara coneguda de fora del país, el campionat tindrà també la presència i participació del medallista mundial portuguès, Nuno Moreira. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT