PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El ‘Crash Car’ torna a la festa del poble d’Encamp

Enguany s’ubicarà a la zona de l’aparcament de Prada de Moles

Per El Periòdic

Un instant de la presentació de la festa del poble d’Encamp.
Un instant de la presentació de la festa del poble d’Encamp. | ANA / L.G.

La parròquia d’Encamp recupera, amb plena normalitat després de la pandèmia, la celebració de la tradicional festa del poble amb el retorn del Crash Car a la vila, concretament a l’aparcament de Prada de Moles. Així ho van manifestar ahir la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, el conseller de Cultura, David Cruz, i els representants de la Comissió de festes, Nelson Damas i Gabi Fernandes, els quals van indicar que l’esdeveniment es durà a terme entre la plaça dels Arínsols i la de Sant Miquel i que també inclourà, com és habitual, els actes relacionats amb la revetlla de Sant Joan, segons va informar l’ANA.

Els membres de la comissió van ser els encarregats de detallar el programa, tot destacant que la festivitat s’iniciarà el dijous 23 de juny amb un espectacle de percussió i música a partir de les 23.00 hores. L’endemà, divendres, es durà a terme un torneig de pàdel, els sopars de gala i de solters i, tot seguit, es donarà pas a la sessió musical amb el grup de versions Starways band i la discomòbil.

De cara al cap de setmana, dissabte es recupera la Interparroquial Prix, una gimcana on els joves de les diferents parròquies han de demostrar la seva habilitat per superar les proves i, com no podia ser d’una altra manera, també se celebrarà el sopar de la Interparroquial. També van destacar la festa RAC 105 que tindrà lloc el 25 de juny a partir de les 00.00 hores. Per cloure, diumenge, tal com s’ha mencionat anteriorment, el Crash Car tornarà al poble i s’espera una alta participació, i es tancarà la celebració amb un castell de focs i els darrers concerts.

Des de la comissió de festes també han tingut en compte als més petits i joves de la parròquia, pels quals es faran activitats i es col·locarà un tobogan aquàtic de 100 metres per refrescar-se i gaudir de la festa. Per la seva banda, Cruz va agrair la participació de totes les entitats per poder dur a terme la festivitat amb plena normalitat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT