PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Natxo Lezkano, nou entrenador del MoraBanc

El tècnic basc agafa les regnes de l'equip després d'haver dirigit l'Oviedo les tres darreres temporades

Per El Periòdic

El cartell de benvinguda del MoraBanc a Lezkano.
El cartell de benvinguda del MoraBanc a Lezkano. | BCA

Natxo Lezkano agafa les regnes del MoraBanc Andorra. El tècnic basc (49 anys, i de Portugalete) compta amb experiència a LEB Or i arriba després d’haver dirigit l’Oviedo les tres darreres temporades. Anteriorment, la temporada 2017-2018 va ser campió de la categoria amb el Breogán, aconseguint l’ascens a l’ACB. Lezkano va tenir el seu debut al bàsquet professional com a entrenador ajudant al Baskonia, al costat de tècnics com Maljkovic, Pedro Martínez o Perasovic.


«És un entrenador amb les idees clares i amb la personalitat i ambició que necessitem en aquests moments», va exposar el general manager del conjunt tricolor, Francesc Solana, que també va afegir que «el seu ampli coneixement de la LEB Or el convertia en un candidat ideal». Lezkano serà presentat avui i firma per les dues pròximes temporades.


Tanmateix, el tècnic va estar un total de vuit temporades a Palència, agafant l’equip a LEB Plata i consolidant-lo a Or per després dirigir la selecció de Costa d’Ivori a l’Afrobasket. Finalment, la temporada 2015-2016, just abans de la seva etapa a Lugo, va entrenar a Veneçuela. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT