La sub-21 no té cap oportunitat davant una República Txeca molt superior

Els d’Eloy Casals perden 7-0 a Brno i tanquen així la fase prèvia de l’Europeu 2023

Un instant del partit entre la República Txeca i Andorra sub-21.
Un instant del partit entre la República Txeca i Andorra sub-21. | UEFA

La selecció sub-21 no va tenir cap possibilitat de fer front a una República Txeca que es va mostrar molt superior durant tota la trobada. Els jugadors dirigits per Eloy Casals van caure per 7-0 al Mestský Fotbalový Stadion Srbská de Brno, tancant així la fase prèvia de l’Europeu de Geòrgia-Romania 2023. L’allau txeca va començar gairebé des del primer minut, i és que al conjunt encapçalat per Jan Suchopárek només li van fer falta 12 minuts per obrir el marcador. Karabec va fer el primer, mentre que quatre minuts després Gabriel posava el 2-0. Sejk va eixamplar la diferència al minut 25, i dos després Ševcík va establir el 4-0.

Abans del descans, el mateix Sajk es va encarregar de materialitzar el cinquè, i Karabec, que havia encetat el lluminós, va ser l’encarregat de posar el 6-0 abans del descans.

En la represa sols pujaria al marcador el gol de Danek, en el minut 55, tancant un preeuropeu gens fàcil per als tricolor, que no han pogut puntuar en cap dels 10 partits disputats. Tanmateix, els de la FAF han competit de tu a tu en molts dels duels i davant gegants com Anglaterra, però sense el premi final.