PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià celebra les peticions originades pel consell d’infants

Demanen actuacions per a l’embelliment de la parròquia i més activitats

Per El Periòdic

Un moment del 14è Consell d’Infants de Sant Julià de Lòria.
Un moment del 14è Consell d’Infants de Sant Julià de Lòria. | ANA / E.O.G.

La catorzena edició del consell d’infants de Sant Julià de Lòria va posar punt i final ahir en una sessió en què el cònsol major lauredià, Josep Majoral, va celebrar les demandes realitzades pels escolars, de quart i cinquè curs de les escoles francesa i andorrana, les quals són «peticions per posar solucions a problemes reals del carrer».

Majoral va comentar que es tracta de demandes que a vegades «es passen per sobre perquè no es perceben amb claredat, o si més no, no són necessitats de la nostra edat», però que «és important tenir-les en compte».

En aquest sentit, els escolars van demanar actuacions per a l’embelliment de la parròquia i activitats dirigides a tots els habitants. A més, també hi va haver propostes relacionades amb el Medi Ambient, com la instal·lació d’una màquina que premiï el reciclatge amb vals de compra per a la parròquia, entre d’altres. El cònsol major va assenyalar, en aquest punt, la sensibilitat de les noves generacions envers la sostenibilitat i va animar a continuar treballant-hi. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT