PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra Multisport Festival escalfa motors

L’organització espera superar xifres de l’any passat

Per El Periòdic

Un instant de la darrera edició de l’Andorra Multisport Festival.
Un instant de la darrera edició de l’Andorra Multisport Festival. | Ironman

L’Andorra Multisport Festival comença a escalfar motors. L’esdeveniment tindrà lloc del 23 de juny al 3 de juliol i comptarà amb una sèrie d’esdeveniments esportius organitzats per The Ironman Group, entre els quals hi haurà diverses proves de ciclisme, MTB, trail running i triatló. La competició que tancarà aquestes jornades d’esport outdoor serà L’Ironman 70.3 Andorra, una prova que començarànedant per després passar a la bicicleta i finalitzar amb una mitja marató. 


Aquesta cursa, juntament amb la 21 ports (ciclisme), s’ha situat com a punta de llança de la setmana per anotonomasia de l’esport estival al Principat. Tant és així que l’organització espera superar les xifres registrades en l’edició passada i, de moment, el nombre d’inscrits provinentsde França (28%) gairebé supera les xifres d’espanyols, seguits pel Regne Unit, Bèlgica i els Països Baixos. A més, hi haurà un grup d’atletes provinents dels Estats Units, de ciutats com Los Angeles.

«La participació femenina també ha pujat respecte de l’any passat, i la mitjana d’edat es manté al voltant dels 37 anys, amb el participant més jove de tan sols 18 anys», va comunicar Ironman Group. Cares conegudes com la del pilot resident Aleix Espargaró també estaran presents a la cita. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT