PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El resident Marc Grau competirà al Mr.Olympia

L'esdeveniment tindrà lloc a Buenos Aires (Argentina) del 7 al 9 d’octubre

Per El Periòdic

Grau en un entrenament.
Grau en un entrenament. | M.G.

El powerlifter resident Marc Grau competirà al Mr.Olympia, que tindrà lloc a Buenos Aires (Argentina) del 7 al 9 d’octubre. L’esdeveniment, un dels més prestigiosos del món dins de l’àmbit del fitness (només per darrere del Mr.Olympia que es disputa als Estats Units), acollirà la Copa del Món de Powerlifting en unes jornades on es reuniran els millors atletes de la disciplina. 


Grau serà l’únic espanyol present a la cita en rebre, personalment, una invitació de mans de Mauro Spinardi, el vuit cops campió del món i actual president de la Southamerican Global Powerlifting Alliance. El resident compta amb una de les millors squats del món, i sumat als seus darrers resultats li han servit per guanyar-se un lloc entre els millors. «El fet de poder formar part d’una competició tan important és un honor i una gran oportunitat», va dir Grau. 

Pel que fa als objectius, el powerlifter té al cap arribar als 370kg en esquat, 215kg en banca i 280kg en pes mort, sumant un total de 875kg, tot dintre de la categoria de -100kg. La consolidació en el moviment d'esquat (dintre del top10 d'Europa i top20 del món) li fa centrar-se, sobretot, en millorar el pes mort, en el qual «penso que encara tinc molt marge de millora». L'esforç i la constància del resident al Principat han tingut el seu ressò i reconeixement internacional, donant-li l'opció de competir en un dels escenaris somiats per molts i que pot suposar un punt d'inflexió en la seva carrera esportiva.

PUBLICITAT
PUBLICITAT