PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes és segon a Polònia i confirma el seu lideratge

L’andorrà encapçala l’ERCopen i ja prepara el Ral·li di Roma Capitale

Per El Periòdic

Vinyes-Mercader durant el 78 Ral·li de Polònia.
Vinyes-Mercader durant el 78 Ral·li de Polònia. | FotoEsport

La dupla formada per Joan Vinyes i Jordi Mercader, al volant del Suzuki Swift R4lly #25, van creuar la línia de meta del 78 Ral·li de Polònia en la segona posició de la categoria ERCopen (21è lloc en l’absoluta). El vencedor de la prova en l’esmentada categoria va ser la parella favorita en les apostes, la que forma l’equip letó amb Martins Seks i Renars Francis, que van demostrar una vegada més la seva superioritat competint en pistes de terra i en condicions complicades. El podi de la mateixa categoria ERCopen el va completar també l’equip de Suzuki Ibèrica, amb Alberto Monarri i Carlos Cancela, que van superar un inici complicat.


Després de les quatre primeres proves disputades al campionat, Vinyes continua sent el líder de la categoria. «Aquest era l’objectiu amb el qual vam venir a competir a Mikolajki, i l’hem aconseguit», va declarar l’andorrà una vegada va acabar la prova. El pilot va voler afegir que «estem més que satisfets perquè el ral·li de Polònia sempre és un ral·li complicat a causa d’un traçat que, amb el pas dels cotxes, va variant i amaga paranys a vegades molt difícils de salvar si no estàs molt concentrat».


Una vegada completat el primer bucle de cronometrades, la dupla de Suzuki es va trobar sense possibilitat de superar rivals amb mecàniques més potents, però per darrere ningú semblava poder seguir el ritme. Tanmateix, en la segona etapa van seguir amb el mateix guió, i van aconseguir acabar sense errades. Així doncs, Vinyes tornarà a competir en el Ral·li di Roma Capitale, sisena cita del Campionat d’Europa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT