PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La sub-21 es veu les cares amb la República Txeca

Els d’Eloy Casals busquen millorar el resultat de 0-3 que van recollir al Nacional

Per El Periòdic

Un instant de l’últim duel de la sub-21, contra Eslovènia.
Un instant de l’últim duel de la sub-21, contra Eslovènia. | UEFA

La selecció sub-21 es veurà les cares avui, a partir de les 18.00 hores al Mestský Fotbalový Stadion Srbská de Brno, amb la República Txeca, en el que serà l’últim partit de la fase prèvia referent a l’Europeu de Geòrgia-Romania 2023. Els tricolor no ho han tingut gens fàcil en aquest grup G, on han estat acompanyats d’Anglaterra, la República Txeca, Eslovènia, Kosovo i Albània, i en el qual no han pogut sumar cap punt en els nou partits disputats fins al moment.


Les sensacions han estat ben diferents del que han sigut, finalment, els resultats. Els homes dirigits per Eloy Casals han competit de tu a tu, en molts moments dels partits, contra els seus rivals, però sense la sort d’haver pogut materialitzar-ho en forma de punts. De fet, els joves tricolor van posar contra les cordes Eslovènia i Anglaterra a l’estadi Nacional, perdent per la mínima les dues trobades, i ara busquen millorar la imatge del 0-3 que es va recollir a l’anada contra els txecs.


«Només queda un partit i veurem si som capaços de competir fins al final per poder acabar la fase de la millor manera», va declarar Casals en acabar el partit amb Eslovènia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT