PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La segona edició del Concèntric aplega més participació comercial

L’esdeveniment, que té l’objectiu de dinamitzar la parròquia, té un cost total de 12.000 euros

Per El Periòdic

Les autoritats comunals provant una de les activitats disponibles aquest dijous al centre històric.
Les autoritats comunals provant una de les activitats disponibles aquest dijous al centre històric. | ANA/L.G.

La segona edició del Concèntric d’Andorra la Vella ha tingut més bona acollida entre els comerciants i restauradors del centre històric. Així ho va manifestar ahir la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol, la qual es va mostrar molt satisfeta per la participació i l’ambient que genera la iniciativa al voltant dels carrers del barri antic de la capital. «La voluntat és aconseguir crear una tarda agradable per a la gent del país i un vespre on la població pugui sortir de casa i gaudir», va assenyalar.

Així doncs, va asseverar que, malgrat que en la primera edició els comerços eren una mica reticents a l’esdeveniment, enguany «podem veure com realment en tenen ganes», i va afegir que fins i tot «estem constatant que s’estan obrint molts establiments nous en aquesta zona», la qual cosa demostra que «la parròquia tira i que el centre històric s’està convertint en un pol atractiu». Amb relació a la rebuda de l’esdeveniment, la cònsol major va apuntar que «la gent del país respon, cada vegada té més ganes de sortir i disposar d’activitat a l’aire lliure».

D’altra banda, Marsol va assenyalar que al llarg de tota la tarda d’ahir i fins a les 22.00 hores, els ciutadans van disposar de diferents dinàmiques com per exemple música en directe, una desfilada de moda i diversos comerços amb els seus productes al carrer amb promocions i descomptes de fins a un 30%. A més, els compradors es van poder endur un obsequi ben estiuenc de part del comú en forma de barret de palla i, tothom qui es va acostar fins a la plaça Guillemó es va poder endur de franc una caricatura realitzada per David García Vivancos. L’expert les va dibuixar en un iPad, i les va lliurar tant en suport físic com digital. Al mateix temps, la plaça Príncep Benlloch va oferir l’opció que els assistents es gravessin en 360 graus i s’enduguessin el vídeo com a obsequi. Una altra de les activitats destacables va ser la del mag Marc Ferrer, qui va sorprendre els visitants amb trucs de màgia per deixar tothom bocabadat. 

Per la seva banda, l’esdeveniment, que té la voluntat de dinamitzar comercialment la zona del barri antic de la capital, compta amb la implicació dels establiments de la zona i de l’Associació de comerciants del Centre històric. Per finalitzar, la cònsol major va recordar que la iniciativa ha suposat un cost de 12.000 euros pel comú de la capital. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT