PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ian Porté s’incorpora al programa de Joves Pilots ACA per al 2022

El corredor de 18 anys s’estrenarà a la Pujada Arinsal els pròxims dies 18 i 19 de juny

Per El Periòdic

Porté durant la seva presentació, ahir.
Porté durant la seva presentació, ahir. | ACA

Ian Porté s’incorpora al Programa de Joves Pilots de l’ACA aquesta temporada 2022 amb la finalitat «d’iniciar la seva formació i disputar el seu primer campionat», segons es va explicar des de l’entitat automobilística. El corredor de 18 anys ja ha disputat dues temporades de les Crèdit Andorrà Gseries en la categoria de 2RM i diversos ral·lis del campionat català, tant sobre asfalt com sobre terra. Aquesta experiència i els resultats obtinguts li han servit perquè l’ACA li hagi donat l’oportunitat d’incorporar-se al Programa de Formació per continuar pujant esglaons.


Porté se suma així a Raül Ferré, Marc Solsona i Marcel Muxella com a jove pilot i debutarà a la Pujada Arinsal els propers 18 i 19 de juny al volant d’un monoplaça SilverCar S2 dins la categoria de CM Promoció. El calendari previst per la resta de temporada 2022 continuarà a Font Romeu (calendari regional francès) i seguirà amb Alp, Ullastrell i Sant Feliu, del calendari català de la disciplina.


«No vull desaprofitar aquesta oportunitat. És un programa molt exigent que requereix molta feina i molta disciplina, però l’equip que hi ha darrere de la formació de l’ACA t’ajuda i et facilita molt la teva progressió com a pilot», va declarar Porté durant la seva presentació. 

Toti Sasplugas, secretari general de l'ACA: «La preparació física i mental, els entrenaments intensos amb simulador, la formació continuada en circuits d'asfalt i terra són la prioritat que des de l'ACA li hem marcat a l'Ian aquesta temporada per damunt dels resultats. Les competicions sols seran un indicador de la seva progressió i anem en la línia correcta en la seva formació com a pilot».

 

CALENDARI 2022 IAN PORTÉ

 

• 18.19 Juny ARINSAL · Campionat de França · Divisió 2

• 16.17 Juliol ALP · Campionat de Catalunya

• 06.07 Agost FONT ROMEU · Campionat de França · Regional

• 10.11 Setembre ULLASTRELL · Campionat de Catalunya

• 08.09 Octubre SANT FELIU · Campionat de Catalunya

PUBLICITAT
PUBLICITAT