PUBLICITAT

Només Bartumeu presenta la candidatura en les primàries del PS

  • Entre les signatures que avalen la candidatura de l'actual cap de Govern s'hi troben la del síndic general, Josep Dallerès, i la dels dos cònsols majors d'Andorra la Vella i Encamp, Rosa Ferrer i Miquel Alís
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


A les 20 hores d'aquest divendres ha finalitzat el termini de presentació de candidats a cap de Govern pel Partit Socialdemòcrata. Segons han informat des del partit a través de les xarxes socials, només s'ha presentat la candidatura de l'actual president de la formació, Jaume Bartumeu, que ho han fet pels volts de les 16 hores.
El procés d'eleccions primàries es va obrir oficialment el passat divendres 28 de gener després que l'executiva del partit rebés el mandat del comitè directiu de convocar-les. Els candidats aspirants a ocupar el primer lloc de la llista socialdemòcrata tenien de temps fins aquest divendres 4 de febrer a les vuit del vespre. Només Jaume Bartumeu ho ha fet, quatre hores abans que s'esgotés el termini. Ara en tres dies, l'executiva haurà de validar les signatures i procedir a la proclamació de Bartumeu com a candidat ja que és l'única opció. Entre les signatures que avalen la candidatura de l'actual cap de Govern, segons ha pogut saber l'ANA, s'hi troben la del síndic general, Josep Dallerès, i la dels dos cònsols majors d'Andorra la Vella i Encamp, Rosa Ferrer i Miquel Alís.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT