PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader tornen al Ral·li Polònia amb el Suzuki

La calor i la pols es presenten com els grans hàndicaps

Per El Periòdic

Mercader (esquerra) i Vinyes (dreta) durant aquesta temporada.
Mercader (esquerra) i Vinyes (dreta) durant aquesta temporada. | FotoSport

El Campionat d’Europa de Ral·lis (ERC) superarà el seu equador amb la disputa del 78 Ral·li de Polònia, quarta prova de la temporada i tercera que es disputarà sobre pistes de terra. Precisament en la prova polonesa, fa aproximadament un any, va ser on Joan Vinyes-Jordi Mercader i l’equip Suzuki Motorsport, van fer els seus primers passos en un calendari internacional de reconegut prestigi.


Joan Vinyes afrontarà la present edició del ral·li de Polònia com a líder de la categoria ERCOpen, posició que, al costat de Jordi Mercader i al volant del Suzuki Swift R4lly S), intentaran reforçar en unes especials que l’any passat li van «agradar molt», però que, en general, la dificultat de la prova no permetrà un moment de distracció. «En el meu primer pas per la prova polonesa vaig aprendre molt. M’agradaria seguir en aquesta línia», va declarar l’andorrà, mentre afegia que no té clar del tot com serà l’escenari del 2022, però que el més segur serà que «la calor i la pols tornin a estar molt presents».


En total, el 78 Ral·li Polònia tindrà un traçat de 852,33 quilòmetres, dels quals 188,10 seran de velocitat i, un any més, l’Hotel Golebiewski, de la localitat de Mikolajki, serà l’espai on els equips, organitzadors i demés compartiran seu. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT